Investeste bani in afaceri adevarate. Devino actionar prin UInvest!

uinvestTi-ai dorit dintotdeauna sa fii investitor si sa detii actiuni la companii adevarate? Acum ai ocazia sa iti investesti banii si sa castigi mai mult cu UInvest.

Pe scurt, Uinvest este un intermediar intre companie si investitor. Lansata in 2007, compania UInvest are acum peste 20 de angajati si birouri in Ucraina (Kiev) si Statele Unite ale Americii (Beverly Hills, California), procesand pana acum peste 60 de milioane de dolari si colaborand cu peste 5000 de investitori internationali.

De curand compania UInvest este inregistrata si in California, cu numărul C3385516. Informatia se poate verifica de aici. Aceasta etapa va aduce mai multe oportunitati de investitii pentru toti partenerii Uinvest pentru ca in curand in portofoliul companiei UInvest se vor gasi si companii din Statele Unite ale Americii.

Cum se procedeaza?

Foarte simplu: iti cumperi online actiuni la compania aleasa de tine in functie de bugetul propriu si de pretul unei actiuni, urmand ca actiunile sa iti aduca un venit lunar fix. Poti investi in actiuni care costa zeci de dolari pana la actiuni care costa mii de dolari. Actiunile le poti vinde cand vrei si iti recuperezi investitia. In plus castigi un anumit procent din ce investesc cei carora le-ai recomandat sistemul si se inscriu de pe link-ul tau.

Cea mai ieftina actiune costa undeva la 20 de dolari la un hotel- restaurant rural si iti aduce lunar un profit de 2 dolari, iar cea mai scumpa actiune costa undeva la 2000 de dolari la un hotel VIP si iti aduce un venit lunar de 345 de dolari. Nu stiu pretul exact al unei actiuni deoarece pretul se modifica de la o zi la alta. Acum 3 zile mi-am cumparat o actiune Rural Hotel & Restaurant cu 17 dolari, iar acum o actiune valoreaza putin peste 20 de dolari si asta inseamna ca daca m-as hotari sa o vand as avea un profit instant de 3 dolari.

UInvest are o platforma foarte simpla. Investitorul isi alege compania la care vrea sa detina actiuni, fie un hotel, o partie de ski, un restaurant, o sala de fitness, un mall, o fabrica de carne, verifica istoria companiei, de la numarul de angajati, locatie pana la vechimea si castigul lunar al companiei si daca este multumit de rezultatele companiei listate si de profitul pe care il poate castiga lunar de pe urma actiunii isi poate achizitiona foarte usor o actiune.

Pentru tot ceea ce ne ofera, compania Uinvest isi rezerva dreptul de a incasa 10% din castigul lunar obtinut de fiecare investitor. Este un procent rezonabil avand in vedere ca ei se ocupa de intermedierea dintre companie si actionar, de discutii, de negocieri, de verificari, de trimiterea prin posta a certificatelor de actionar etc.


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.
Alte articole asemanatoare:

Norton Safe Web Certificat Web ziare ziare Stiri ziare.org Revista Presei
like la pagina pentru a continua!