Adrian Enache divorteaza pentru Iuliana Marciuc

Adrian s-a decis sa puna capat acestei siropoase povesti care a tinut prima pagina a ziarelor. Va divorta si va ramane cu Iuliana. Povestea lor a inceput de mult. S-au vazut, s-au placut, dar au fost impiedicati de jumatatile pe care le aveau. Pentru Adrian, Iuliana s-a despartit de sotul ei. La acest gest mare de iubire, toata lumea se astepta ca si Adrian sa faca acelasi lucru. Ei bine, nu.

Acasa avea o fetita, pe care o iubea mai mult decat orice pe lume. Dupa o perioada in care acesta s-a plimbat cand de la o casa la alta, riscand chiar sa le confunde, inevitabilul s-a produs. Iuliana a ramas insarcinata. Pus in fata unei noi situatii, cantaretul a ezitat din nou sa divorteze. Se pare ca vedeta teverista a trecut si peste asta.

Intr-un interviu pe care l-a dat imediat dupa ce a nascut un baietel, ea declara: „Taticul nostru ne-a promis ca va veni intr-o zi si va ramane pentru totdeauna”.

Cronica Romana, 06 nov 2006


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.
like la pagina pentru a continua!