Andreea Marin isi face fertilizare in vitro

Doua sarcini extrauterine

Dupa doua sarcini extrauterine pe care le-a pierdut, Andreea a gasit puterea de a lupta in continuare. Problemele vedetei TVR nu sint noi inca din perioada cind aceasta era casatorita cu Cristian Gheorghita si-a dorit un copil. Timp de citeva luni chiar a urmat un tratament pentru a ramine insarcinata.

Vizitele dese la doctor au dat rezultate, dar, din pacate, sarcina a fost extrauterina si aproape ca a costat-o viata pe Andreea. Apoi, dupa ce vedeta TVR a preluat friiele emisiunii “Surprize, surprize”, programul solicitant nu i-a mai dat timp pentru niciun consult medical.

Si fostul sot isi dorea un copil

Se pare ca de aici au inceput problemele in cuplul Marin-Gheorghita. Cristian voia musai copil, Andreea isi dorea mai intii sa ajunga celebra si i-a cerut sa-i dea un ragaz. Dat fiind ca dorintele celor doi soti nu mai coincideau, divortul a fost iminent. De cind a devenit iubita lui Stefan Banica Jr.

si a simtit ca relatia este stabila, sigura si ca acesta este barbatul cu care si-ar dori sa aiba un copil, Andreea a reinceput sa faca drumuri la ginecolog. A stiut din prima ca nu-i va fi usor sa duca o sarcina la bun sfirsit, din cauza problemelor multiple pe care le are. A urmat o perioada de tratamente, sperante, dezamagiri, depresii.

Vedeta TVR a pierdut doua sarcini, pentru ca s-au dezvoltat extrauterin, iar medicii s-au aratat reticenti in a da un verdict pentru viitoarea sarcina.

Inseminarea va avea loc in toamna

Specialistii de la Spitalul de Obstetrica si Ginecologie “Panait Sirbu” (fosta maternitate Giulesti) au sfatuit-o sa incerce metoda fertilizarii in vitro. Au informat-o despre acest procedeu si atit Andreea, cit si Stefan si-au dat acordul. Asa ca, la inceputul lunii septembrie, vedeta TVR va fi inseminata artificial.

7Plus, 05 iul 2006


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.
like la pagina pentru a continua!