Dinamo iese din impas: 3-0 cu Otelul Galati

Dinamo-Otelul Galati 3-0
Adrian Cristea 16, Claudiu Niculescu 62, Danciulescu 90

Claudiu Niculescu – forma sportiva care il recomanda pentru echipa nationala, cu atit mai mult cu cit duminica seara selectionerul Piturca va anunta jucatorii convocati din campionatul intern pentru amicalul cu Spania.

Niculescu a marcat golul doi (care a “inchis” practic meciul) si a provocat eliminarea fundasului central Marius Baciu (71).

Niculescu a fost inlocuit in ultimele minute cu francezul Mendy, una dintre noutatile pe care antrenorul Rednic le propune pentru viitorul lui Dinamo. Mendy a pasat decisiv la reusita lui Danciulescu (90).

Tehnicianul bucurestenilor a avut emotii neprevazute in prima perioada, cind a trebuit sa efectueze doua modificari din cauza unor accidentari – Catalin Munteanu si Ze Kalanga au fost inlocuiti.

Otelul Galati a reparat imaginea ultimului rezultat din campionat, 0-7 cu Rapid, printr-o prestatie curajoasa. Timp de 60 de minute (pina la desprinderea dinamovistilor la doua goluri), dunarenii au construit bine si au avut prezente notabile in careul adversarului.

Rapid-Unirea Urziceni 1-0
Mugurel Buga 35

In poarta Unirii Urziceni si-a facut debutul Bogdan Stelea. Fostul international nu a putut opri mingea sutata de Buga (minutul 35).

In minutul 81, ialomitenii au ratat un penalty prin Cristi Vlad.

Vaslui-Pandurii Tg Jiu 1-0
Popete (autogol) 5

Eroul calificarii in fata lui Dinamo, Ilie Iordache a ramasa rezerva.

Pandurii au petrecut noaptea dinaintea meciului la Birlad, pentru ca unicul hotel din Vaslui unde ar fi putut sta apartine presedintelui de onoare al adversarului Adrian Porumboiu. Acesta a strigat in ultimele minute spre antrenorul Hizo, cerindu-i sa traga de timp prin efectuarea unei modificari.

UTA-Jiul Petrosani 3-0
Mara 30, Apostu 75, Danalache 79

Jiul a coborit pe ultima pozitie. Antrenorul Tudorache a efectuat doua schimbari pina la pauza. In ultimele minute, Jiul a ramas in 10 oameni, dupa eliminarea portarului Hotoboc.

FC Arges-Ceahlaul Piatra Neamt 1-0
Prepelita 38

Incet, dar sigur, Argesul stringe puncte. Dupa acest succes, fotbalistii lui Dorinel Munteanu au predat ultimul loc Jiului.

Vineri, inaintea partidei, preparatorul fizic Vasile Silaghi si-a dat demisia de la Ceahlaul. El si-a motivat decizia astfel: “S-a incheiat interimatul meu. Imi reprosez ca am facut doar 0-0 cu Steaua, am coborit echipa cu -2 in clasamentul adevarului”.

la inceputul saptaminii, Ceahlaul il angajase pe Florin Marin in functia de antrenor principal.

Numele lui Silaghi a fost evocat de finantatorul Pitestiului, penescu intr-o forma agresiva a razboiului psihologic: “Cerem control antidoping pentru Ceahlaul. Se stie ca Silaghi dopa jucatori cind era la Pitesti, vezi cazurile Buturuga si neaga de acum citiva ani”.

HotNews.ro, 11 nov 2006


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.
like la pagina pentru a continua!