Elena Basescu: „E mai greu in politica decat in moda“

Fata cea mica a presedintelui Romaniei, Elena Basescu, a urcat pentru prima data ca manechin, pe podium, vineri seara, la Festivalul de Moda de la Iasi.

Fiica cea mica a presedintelui a urcat pentru prima data pe scena, ca manechin, la “Romanian Fashion Week” defiland in tinute Razvan Ciobanu.

Ea a fost vedeta colectiei “Follow my ruin” a lui Razvan Ciobanu si a prezentat doua dintre cele 15 creatii ale acestuia, ultima in incheierea primei seri a “Romanian Fashion Week”.

Elena si-a facut aparitia pe scena de la Polivalenta, intr-o rochie simpla, lunga, de culoare rosie. Fiica lui Traian Basescu s-a lasat ajutata la machiaj de o alta vedeta a festivalului, Andreea Raicu. Cu toate ca nu a lasat aceasta impresie, avand o defilare fara greseala, Elena a marturisit la coborarea de pe podium ca “tot mai greu e in politica decat in moda”.

Bruneta a mai precizat ca pasiunea sa legata de moda este sustinuta din umbra de nimeni alta decat mama sa, Maria Basescu. Elena a dorit sa participe la prezentarea de la Iasi fara a fi platita, includerea ei in spectacolul lui Razvan Ciobanu fiind un gest de prietenie fata de designer.

“Este o femeie prea eleganta ca sa o poti plati sa-ti deschida o prezentare”, a declarat Razvan Ciobanu. Elena a fost insotita de doi SPP-isti si s-a deplasat la Iasi cu automobilul.

Absente de ultima ora

Andreea Raicu s-a aflat si ea intr-o postura inedita. Vedeta a participat la Festivalul de Moda de la Iasi, pentru prima data, ca designer, lansand oficial, linia “Irina Schrotter-Andreea Raicu”.

Cele doua au decis sa devina partenere in designul vestimentar dupa o colaborare care dureaza de mai bine de sase ani. O alta vedeta de televiziune care ar fi trebuit sa urce pe scena festivalului iesean, in calitate de prezentatoare de aceasta data, a fost Jojo.

Blonda de la “Divertis” nu s-a mai prezentat insa si a fost inlocuita in ultima clipa de ieseanca Irina Pacurariu, care a facut pereche cu Daniel Buzdugan.

La evenimentul de moda au participat in jur de 300 de manechine de la 14 agentii si 12 stilisti L’Oreal. Bugetul a depasit 100.000 de euro.

Averea, 29 mai 2006


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.
like la pagina pentru a continua!