eToro lansează portofel cripto – etoro wallet

Brokerul eToro a anunțat că va lansa un nou serviciu de portofel digital care va permite utilizatorilor să își stocheze tokenurile. Până acum, compania europeană a permis doar cumpărarea și vânzarea de criptomonede, iar stocarea se făcea pe platformă.

Conform anunțului oficial serviciul a fost autorizat de Comisia de Servicii Financiare din Gibraltar și va fi lansat sub numele filialei eToro X. Inițial, portofelul va stoca Bitcoin, (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Ethereum (ETH) și Litecoin (LTC). Compania promite că în viitor vor fi adăugate funcționalități și active noi.

Compania a subliniat deja că noul portofel va oferi opțiunea de conversie cripto-to-cripto și va putea fi alimentat cu valute fiat. De asemenea, securitatea sa multi-sig va oferi utilizatorilor posibilitatea de a-și vedea tranzacțiile fără risca pierderea cheile private.

Directorul executiv al eToro, Yoni Assia, susține că tehnologia blockchain și cirptomonedele reprezintă viitorul. Potrivit lui, tehnologia blockchain are potențialul de a revoluționa finanțele și de a transfera bogăția.

”Viitorul este tokenizat, iar criptomonedele sunt doar primul pas”.

Proiectul de lansare a portofelului s-a aflat în lucru de mai mult timp, însă compania a dorit să aștepte autorizarea oficială pentru lansare. Comisia de Servicii Financiare din Gibraltar a autorizat recent eToro pentru comercializarea produselor DLT și blockchain în țară.

Portofoliul eToro este doar începutul. Vom adăuga o întreagă serie de funcționalități suplimentare, care includ adăugarea de tokenuri și monede fiat, conversie cripto-to-cripto, capacitatea de a depozita fiat, plata în magazin și multe altele”, a declarat Yoni Assia în comunicatul de presă.

eToro a devenit luna trecută primul exchange care oferă tranzacționarea criptomonedei Binance Coin (BNB) contra fiat.

Puteti accesa site-ul official aici. Platforma permite sa copiezi automat tranzacțiile principalilor traderi din comunitate.


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.
Alte articole asemanatoare:

Norton Safe Web Certificat Web ziare ziare Stiri ziare.org Revista Presei
like la pagina pentru a continua!