Frumos, superb, miraculos, Rapid e in sferturi

Desi au avut nenumarate ocazii in seara asta, desi au dat 3 goluri si desi au jucat aproape impecabil, nemtii de la Hamburger Sport Verein au fost eliminati. Pentru ca i-au intalnit pe romanii de la Rapid Bucuresti, o echipa care nu si-a pierdut cumpatul nici la 2-0 si nici la 3-1 si a reusit sa pastreze avantajul pe care paradoxal, il aveau cand erau condusi.

Rapidul a scos o echipa mare, s-a vazut astazi ca nu intamplator HSV a batut pe Bayern Munchen. Rapidul a mai scos o echipa mare, caci inainte au mai cazut victime echipei conduse atat de bine de Razvan Lucescu si Feyenrood si Hertha. Romania are acum o echipa in sferturile Cupei UEFA, iar maine ar putea sa fie doua. Insa chiar daca Steaua nu trece mai departe, chiar daca Rapid incheie aici sirul succeselor, ne-am atins obiectivul.

Am aratat ca inca mai contam si ca putem. Dar sa fim totusi optimisti si sa speram. Caci putem, s-a vazut si ne dorim sa se mai vada. Bravo Rapid, bravo Razvan, bravo Niculae, bravo Buga, bravo tuturor oamenilor care lucreaza pentru giulesteni! Succesul, calificarea asta, e a voastra. O meritati din plin. Bravo si bucurati-va!


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.
Norton Safe Web Certificat Web ziare ziare Stiri ziare.org Revista Presei
like la pagina pentru a continua!