BlogInvest.ro


<<-- Vezi aici magazinele online recomandate de noi de unde puteti sa sa cumparati cu incredere -->>
flanco tinar depurtat mycloset emag emag fashionup

Gazprom IEFTINESTE gazele pentru partenerii cheie. Vezi cu cat


Pana la sfarsitul primului semestru, compania Gazprom va finaliza negocierile cu partenerii cheie in vederea corectarii preturilor de livrare a gazelor naturale. Scaderea va fi de pana la 8%, a anuntat vicepresedintele gigantului rus, Aleksandr Medvedev.

Printre companiile aflate in discutii Medvedev a mentionat grupul italian Eni si pe cel franez GdF Suez, scrie RIA Novosti. Oficialul rus a precizat ca pretul mediu de livrare a gazelor rusesti pe pietele straine se va cifra pentru anul 2013 intre 370 si 380 de dolari/1000 de metri cubi, fata de 402 dolari anul trecut.

Medvedev a mentionat ca noul tarif este mai mare decat pretul din 2007, adica inainte de izbucnirea crizei mondiale, cand el a fost de 273 de dolari/1000 metri cubi.

Vicepresedintele Gazprom a aratat ca pentru anul in curs, pretul este determinat de doi factori : pretul petrolului si negocierile cu partenerii straini de revizuire a contractelor.

Share this article


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.
Alte articole asemanatoare:

Norton Safe Web Certificat Web ziare ziare Stiri ziare.org Revista Presei
like la pagina pentru a continua!