Invitatii filelist – moca

Daca pana acum vreo 2-3 luni intrebam si eu in stanga si-n dreapta pentru o invitatie pe filelist, pentru a descarca diverse programe shareware si freeware, acum am facut rost intr-un final de un cont. Si surpriza. Am si 4 invitatii dar in momentul cand am incercat sa dau la un prieten am avut surpriza ca nu-i pot da. filelist

Deci la ce folos cu invitatiile astea daca nu le poti utiliza. Motivul ar fi ca sunt prea multi utilizatori iar mesajul care-l primesc este:

filelist1

Daca la inceput limita de utilizatori era la 180.000 acum, dupa cum se vede si in poza, a scazut la 100.000. Dar eu continui sa incerc.

Cum o invitatie o am promisa, mai raman 3 de dat, asa ca cei care vor comenta aici vor primi restul de invitatii. Pe ce criterii nu stiu, dar ramane de vazut pe parcurs.


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.
 • Anonymous

  admin vreau si eu o invitatie te rog mult.. horatiu_lucian99 acesta este id meu…ms…

 • Anonymous

  Vreau si eu o invitatie p FILELIST plsss… email: tolbaruv@yahoo.com MS anticipat.

 • Anonymous

  te rog frumos ma chinui cam te cateva luni jur sa fac rost de o invitatie pe filelist si inca nam gasit ca mai mult is cu scoala si caut intr-una si nu gasesc as fi recunoscator daca mi-ai da una multumesc anticipat… id meu este
  send_time21 iti multumesc..

 • Anonymous

  vreau si eu o invitatie pe filelist
  id frares2008@yahoo.com

 • Anonymous

  Cine vrea invitatii pe filelist sau iplay sa de-a add la id invitatii_filelist (primii 50 de oameni care imi dau add le dau gratis invitatie)

  id invitatii_filelist

 • Anonymous

  buna va rog datimi si mie o invitatie pe filelist am nevoie urgent va rogg plizs id meu este zapata_alex96

 • Anonymous

  dami si mie invitatie daca mai ai… plzz… ctc_deliric@yahoo.com

 • Anonymous

  Vreau si eu una te rog!!diana_floricika@yahoo.com

Norton Safe Web Certificat Web ziare ziare Stiri ziare.org Revista Presei
like la pagina pentru a continua!