Iron Man 2 (2010) – Download trailer film

Producţia , Iron Man regizată de Jon Favreau este un un film de acţiune Science -fiction , care urmăreşte încă de la început caracterul schimbător al sensibilului inventator Tony Stark , pentru că acum a devenit clar că Iron Man , nu este altul decât Stark , celebrul inventator , se va mulţumi însă în această serie Stark , cu noul său rol , Este o poveste inspirată din ”Marvel Comics ‘ , Nemesis . Responsabilitatea cea mai mare a lui Iron Man este salvarea omenirii dar ca un paradox este şi distrugătorul acesteia . În momentele cele mai dificile ale vieţii , prietenii fac toţi banii , ca într-un film social , atunci când Tony cade pradă viciului alcoolismului , pentru că acest lucru este tratat cu mare atenţie de regie ” Demon in a Bottle ‘ ori nu , armura acestuia este preluată de inegalabilul , Jim Rhodes care nu se mulţumeşte doar cu această postură şi caută să devină , War Machine . Scenele de luptă , nu lipsesc şi ne înconjoară minţile cu cele mai năstruşnice idei cinematografice .
Regizor: Jon Favreau
Scenarist: Jack Kirby; Larry Lieber; Don Heck
Distributie: Robert Downey Jr.; Don Cheadle; Scarlett Johansson; Gwyneth Paltrow; Sam Rockwell; Mickey Rourke; Samuel L. Jackson
Genul: Actiune / Aventura / SF

* Titlu: Iron Man 2
* Data lansare (SUA): 07 Mai 2010
* Data lansare (Romania): 30 Aprilie 2010
* Perioda filmare: 6 Aprilie 2009 – 18 Iulie 2009 (principal photography)
* Incasari weekend: 7,664,732 £
* Incasari totale: 274,912,000 $
* Site oficial: Iron Man 2


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.
Norton Safe Web Certificat Web ziare ziare Stiri ziare.org Revista Presei
like la pagina pentru a continua!