BlogInvest.ro


<<-- Vezi aici magazinele online recomandate de noi de unde puteti sa sa cumparati cu incredere -->>
flanco tinar depurtat mycloset emag emag fashionup

Jocul Midvana


Midvana este un nou joc online care se joaca din browser, la fel ca Ikarian, Triburile sau Travian.

Jocul este facut pe aceeasi strategie, se pleaca de la un mic sat si cu timpul acesta va deveni o adevarata cetate. Pentru inceput, la inscriere, ai de ales intre a fi dac, roman, sau barbar.

Avantajele jocului Midvana, fata de concurenta, nu stau in grafica, asta e clar, insa are alte plusuri care pot compensa. Midvana se bazeaza mult pe dezvoltare, un oras are nu mai putin de 23 de cladiri. Fata de celelalte jocuri, la Midvana productia este formata din 5 produse, dintre care, aurul se strange prin taxe.
Diferit fata de Triburile dar asemanator cu Ikarian, se poate face comert pe apa si se poate ataca un oras cu ajutorul corabiilor.

Un alt lucru diferit la Midvana este si armata, sunt nu mai putin de 11 unitati defensive si ofensive, cu care va puteti apara sau sa atacati.

In concluzie, Midvana este un joc online asemanator cu celelalte, dar are si destule lucruri deosebite, care sa merite jucarea lui.

Share this article


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.
Norton Safe Web Certificat Web ziare ziare Stiri ziare.org Revista Presei
like la pagina pentru a continua!