BlogInvest.ro


Noul iPhone 7 a explodat! Anuntul facut de Apple imediat dupa intamplare


Barbatul sustine ca lasase telefonul in masina si l-a gasit in flacari.

Mat Jones, un barbat din Sydney, Australia, sustine ca noul sau telefon, cumparat cu doar o saptamana inainte, un iPhone 7, a explodat in masina! Jones spune ca a lasat telefonul in masina sub hainele sale in timp ce era la cursurile de surfing.

Cand s-a intors, a gasit masina plina cu fum si hainele arse. “Cand m-am uitat inauntru nu se vedea nimic. Toate geamurile erau negre. A venit un val de caldura din masina. Era cenusa pe haine. Dupa ce am despachetat ce ramasese din pantaloni, telefonul se topea inauntru” le-a povestit el celor de la 7News.

“Iata telefonul – dauna totala” spune Jones in inregistrarea preluata de Daily Mail. Jones insista ca a cumparat telefonul in urma cu o saptamana si ca acesta nu a suferit nicio dauna intre timp.

Cei de la Apple au anuntat prin vocea purtatorului de cuvant ca Jones a fost contactat de companie si a fost demarata o investigatie. Incidentul vine dupa un alt caz in care un iPhone 7 a explodat si dupa retragerea de pe piata a telefonului Galaxy Note7 de catre Samsung.

Share this article


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.
Alte articole asemanatoare:

Norton Safe Web Certificat Web ziare ziare Stiri ziare.org Revista Presei
like la pagina pentru a continua!