"Nu oricine pleaca din Giulesti cu un punct!"

“Sfert finalista” in editia trecuta, Rapidul a deschis drumul in grupele Cupei UEFA contra unui adversar incomod Paris St Germain.

“Putine echipe pot obtine 0-0 aici. Sunt multumit si de rezultat, si de faptul ca asemenea joc ne ajuta si in campionat”
Alain Cayzac, presedinte PSG

Rapid a dominat prima repriza, jucind mult timp cu liniile avansate. Francezii au acceptat dominarea teritoriala, cautind sa loveasca pe contre si asteptind epuizarea fizica a giulestenilor.

Defensiva supra-dimensionata a lui PSG a protejat bine careul lui Landreau. Rapid a ratat o situatie buna la o lansare pentru Buga, insa jucatorul a driblat excesiv.

“Am facut cel mai bun meci din acest sezon. Pacat ca nu am cistigat. PSG reprezinta vicecampioana mondiala, dar nu -sa rusinat sa joace cu 6 fundasi in prima repriza”
Razvan Lucescu, antrenor Rapid

In partea a doua, francezii au trimis in teren rezerve de calibru (Pauleta, Kalou, Cisse) si au schimbat registrul, devenind mai periculosi.

“Este un rezultat multumitor pentru noi. rapid este o echipa tehnica si foarte bine organizata. Iar publicul… este extraordinar de fierbinte!”
Pauleta, atacant PSG

In prima partida a seriei, Panathinaikos a invins cu 2-0 Hapoel Tel Aviv (autogol Chen si Romero)

In grupa lui Dinamo (bucurestenii stau in etapa inaugurala):
Besiktas-Tottenham 0-2 (Ghaly, Berbatov)
FC Bruges-Bayer leverkusen 1-1 (Clement 52 – Schneider 37)

HotNews.ro, 19 oct 2006


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.
like la pagina pentru a continua!