O noua emisiune la TVR2: Retrospectiva saptamanala "Top7"

Emisiunea este o retrospectiva saptamanala, ilustrata si comentata, realizata sub forma unui top al celor mai importante 7 stiri ale saptamanii ( se acest numar poate depasi in cazuri exceptionale, cand exista o avalansa de subiecte “tari” – se va pastra insa ierarhia de 7 locuri, plasandu-se doua stiri la egalitate, pe acelasi loc). Prima editie: duminica 5 martie 2006, ora 21.00.
Se vor aborda evenimente interne( cu precadere) si externe, practic din orice domeniu: politic, social, economic, cultural – chiar showbiz si sport, daca de aici va veni unul dintre subiectele majore ale saptamanii.
Nu va fi o retrospectiva tratata la modul “clasic”, in primul rand pentru ca vor exista evidente elemente de noutate.
Este vorba despre:
1) rubrica de “Reactii” – scurte comentarii inregistrate ( 1 -2 minute) ale analistilor politici, economici, militari, comentatori sportivi, sociologi, psihologi, samd.
2) rubrica finala “Ooops !” – un NO COMMENT de 1- 2- 3 minute, cu fazele cele mai interesante ale saptamanii, surprinse pe camera
( declaratii-soc, gafe etc).
In concluzie, prin continut si maniera de abordare, retrospectiva saptamanala ” TOP 7 ” va fi o constructie de cuvinte si imagini simpla si dinamica.

Realizator Mihai Radulescu, care a mai lansat la TVR emisiunile “Stirea zilei” si “Prim-Plan”. Ora de difuzare: in fiecare duminica seara, incepand cu data de azi, 5 martie, de la ora 21.00, pe canalul TVR 2. Sloganul emisiunii: “Ca sa poti merge ininte, trebuie sa te uiti si in urma!”

HotNews.ro, 04 mar 2006


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.
like la pagina pentru a continua!