Tigara electronica EGO W Tank la jumatate de pret

Am dat ieri startul la reducerile de toamna la tigarile electronice Sailebao. Printre modelele reduse la jumatate de pret este si modelul EGO W Tank produs de Sailebao.

Anotimpul rece este un motiv de stres in plus pentru fumatori. Multi sunt nevoiti sa iasa afara, in frig, pentru a nu-i deranja pe cei dragi si pentru a-i feri de efectele secundare ale fumatului pasiv. Insa, o tigara electronica le-ar putea fi de ajutor. Si pentru ca stim ca anotimpul rece este unul mai dificil din toate punctele de vedere, inclusiv financiar, am organizat o serie de reduceri la toate modelele de tigari electronice Sailebao. Unul dintre aceste este si modelul EGO W Tank.

Tigara electronica EGO W Tank este printre ultimele modele fabricate de renumitul productor Sailebao. Acesta are un sistem inovativ de stocare a elichidului, folosind un mic rezervor numit „clearomizor”, in loc de clasicul atomizor.

Acest clearomizor este fabricat dintr-un material plastic dur, transparent pentru a putea vedea cantitatea de elichid. EGO W Tank este un model deja apreciat de utilizatori pentru cantitatea mare de vapori pe care o ofera, dar si pentru TH-ul excelent. (se simte ca si cand a-i fuma tigari obisnuite)

Fie care sunteti fumator si va doriti sa renuntati la tigarile obisnuite, sau doriti sa faceti un cadou nepretuit unei persoane dragi fumatoare, tigara electronica EGO W Tank poate fi de mare ajutor. Cel mai important este ca puteti achizitiona acum Kitul complet EGO W Tank LA JUMATATE DE PRET.

In acest kit complet aveti incluse practic doua tigari electronice (2 clearomizoare si 2 baterii), 1 incarcator USB + adaptor de priza, 1 sticluta goala pentru lichid (care are un varf special conceput pentru a incarca tigara mai usor), 1 cutie pentru cadou + 1 lichid de 30 ml la alegere DEKANG sau Liqua Vipercig.

Va invitam pe site-ul nostru Tigaraelectronica-nr1 pentru a vedea toate modelele fabricate de producatorul Sailebao care sunt reduse. Nu uitati ca aceasta este o lichidare de stoc, prin urmare ofertele sunt disponibile in limita stocului. Asadar, grabiti-va si profitati de aceasta oferta pentru a va putea achizitiona o tigara electronica buna!


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.
Norton Safe Web Certificat Web ziare ziare Stiri ziare.org Revista Presei
like la pagina pentru a continua!