Zmarandescu facut KO, dar meciul se termina fara decizie

Zmarandescu a inceput in forta lupta trimitandu-l la pamant pe Sora dupa primele 10 secunde. Pleoapa stanga a lui Sora sangereaza, dar acesta isi revine si expediaza cateva lovituri reusite ce-l zdruncina serios pe Zmarandescu. Lupta este echilibrata si spectaculoasa.

De aici a inceput nebunia. Arbitrul striga stop, Zmarandescu lasa garda, dar Sora tocmai lansase o lovitura teribila care se opreste in barbia lui Catalin facandu-l KO. Zmarandescu contesta lovitura, publicul fluiera si arbitrii hotarasc meci fara decizie, aceasta urmand sa fie luata ulterior.

Garda de corp a lui Gigi Becali a acuzat arbitrajul si pe promotorii galei ca nu s-a dat decizie in favoarea sa sau ca nu s-a dat o decizie tinandu-se cont de punctajul avut de combatanti pana in momentul loviturii interzise a lui Sora.

Catalin Zmarandescu revenise in ring impotriva lui Sora cu dorinta de revansa dupa bataia pe care a incasat-o anul acesta, in aprilie, intr-o gala K1 la Ramnicu Valcea. A fost ultima lupta de K1 la care a participat Catalin Zmarandescu.

HotNews.ro, Ionut Baias, 11 nov 2006


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.
like la pagina pentru a continua!