Aplicația care-ți investește mărunțișul în bitcoin

Prețul bitcoin s-a dus în aer, așa că, dacă nu ți-ai luat când încă costa cât o pizza, și acum ți se pare prea scump pentru a mai cumpăra, cineva a făcut o aplicație care îți vine în ajutor.

Se numește Coinflash și îți ia mărunțișul care-ți rămâne de la cumpărăturile pe care le faci în timpul săptămânii și-l investește în criptomoneda pe care care o preferi. Totul se realizează printr-un cont pe Coinbase.

În esență, aplicația nu îți ia bani din buzunar, cum s-ar zice.

În schimb, pune la un loc ceea ce-ți rămâne din tranzacțiile pe care le faci cu cardul, fie el de debit sau credit, – poți alege să îi dai acces la un cont sau mai multe, însă toate trebuie să fie asociate cu acceași bancă – și trimite infomațiile către Coinbase ca să-ți cumpere criptomonede.

Prin intermediul Coinflash poți alege să cumpere monede digitale săptămânal sau lunar. Te costă 1 dolar pe lună să folosești serviciul, în ethereum sau bitcoin, indiferent de câți bani ajungi să investești în criptomonede.

Past performance is not an indication of future results. Also, leveraged products can carry a high degree of risk. eToro offers protective measures to manage risk effectively, but in rare occasions it is possible to lose more money than invested. This content is for information and educational purposes only and should not be considered investment advice nor portfolio management.


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.
Alte articole asemanatoare:

Norton Safe Web Certificat Web ziare ziare Stiri ziare.org Revista Presei
like la pagina pentru a continua!