Cea mai simpla metoda de a investi in actiuni la bursa. Poti incepe chiar acum!

Inaintea aparitiei sistemelor de tranzactionare precum eToro, piata vautara era considerata ca fiind ceva innacesibil si extrem de complex. Folosind sistemul eToro mi-am dat seama ca nu este deloc asa, si ca acesta ofera o sansa la egalitate si invatare ce faciliteaza oricarui individ accesul rapid la pietele financiare internationale, fara prea multe oprelisti.

76% of retail investor accounts lose money when trading CFDs with this provider. You should consider whether you can afford to take the high risk of losing your money.

Ceea ce evidentiaza eToro de celelalte platforme, pe langa functionalitatea de a exersa cu aproximativ 20.000 USD bani virtuali pana cand stapaniti anumite proceduri de predictie ce dau rezultate e faptul ca toate tranzactionarile sunt publice, practic acesta fiind un Facebook al tranzactiilor pe bursa, tranzactiile fiecaruia fiind publice.

Putem astfel cauta prin intermediul uneltelor eToro utilizatori cu un tipar de investire pe placul nostru:

  • Cei mai copiati utilizatori din Romania sau din lume
  • Cei care tranzactioneaza doar manual si nu copiaza alti utilizatori
  • Cei care au cea mai mare rata de castig
  • Cei care au risc mare sau mic
  • Cei care au profitul cel mai mare
  • Cei mai buni investitori in actiuni.

Aceasta platforma are succes si printre romani, care de obicei sunt foarte secretosi cu orice activitate ce aduce profit, aici platforma te obliga sa impartasesti comenzile. Unul dintre cei mai buni investitori romani pe platforma este o romanca, Geo a.k.a. log0600 care a reusit intr-un an sa aiba profituri de 4000 USD cel putin, mergand 50% pe investitii cu risc mare, a reusit sa stranga 23.000 de followers si 2300 de persoane care ii copiaza tranzactiile.

Oricum, pentru orice fel de investitie un sfat bun este ca performantele obtinute de alti utilizatori in trecut nu garanteaza castiguri si in viitor, iar cel mai important este sa nu faceti tranzactii cu bani pe care nu va permiteti sa ii pierdeti. Pe platforma eToro aveti o varietate foarte mare de companii in care puteti investi, si unde va puteti folosi de cunostiintele economice pe care le detineti sau doar pe noroc: Un pariu sigur sunt firmele de tehnologie de pe primele locuri, puteti face comparatii si alege pe cea care vi se potriveste cel mai mult !

Accesul pe care vi-l ofera aceasta platforma era de neimaginat in trecut. Acum puteti cumpara actiuni si in celebrul Bitcoin, ale carei fluctuatii spectaculoase va pot aduce castiguri frumusele. Eu am pierdut varful de crestere recent, si am cumparat cand deja era in scadere, dar sigur va mai creste pe masura ce devine din ce in ce mai popular.

Sper ca v-am convins macar sa incercati, asa ca va las cu un cadou – Actiuni Twitter in valoare de 50USD daca va inscrieti acum. Sper sa ne intalnim in cativa ani pe un yacht in Mediterana cumparat din profiturile generate !

eToro is a multi-asset platform which offers both investing in stocks and cryptoassets, as well as trading CFD assets.

76% of retail investor accounts lose money when trading CFDs with this provider. You should consider whether you can afford to take the high risk
of losing your money.

This content is intended for information and educational purposes only and should not be considered investment advice or investment recommendation.


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.
Alte articole asemanatoare:

Norton Safe Web Certificat Web ziare ziare Stiri ziare.org Revista Presei
like la pagina pentru a continua!