Informatii FRFS Forza Rossa Financial Services – Credit nevoi personale [Doar cu buletinul]

Ia-ți creditul de nevoi personale de la FRFS Forza Rossa Financial Services și poți avea bani și pentru ce-ți trebuie și pentru ce te bucură! Acest credit poate fi folosit pentru orice achizitie.

Suma maxima: 66000 RON
Perioada rambursare maxima: 120 luni ( 10 ani )
Dobanda pe an: 15.12%

Alte avantaje:

 • Aprobare rapidă în 24h
 • 0 Lei comision de deschidere şi administrare cont curent.
 • 0 Lei comision lunar de administrare credit
 • Recomandat si pentru refinantare A 12-a rată fără dobândă
 • Dobândă fixă pe toată perioada creditului
 • 0 Lei comision de analiza dosar

Acceseaza acest link >AICI< iar unul dintre reprezentantii FRFS Forza Rossa Financial Services va va contacta pentru mai multe detalii.

Sfaturi:

 • Intreaba detalii despre dobanda
 • Intreaba detalii despre perioada de rambursare
 • Intreaba detaii despre eventuale penalizari

De retinut! Pentru a fi contactat trebuie sa complectezi datele tale reale >AICI<


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.
Alte articole asemanatoare:

 • CHIS CORINA LILIANA

  buna ziua,
  ma numesc Corina, locuiesc in Suceava, am 46 de ani, sunt economist, si sunt intr-o situatie foarte dificila,intotdeauna nu mi-a fost frica de credite, nimic nu am facut in viata, fara imprumuturi si datorii.In ultimul an am lucrat la o firma care este in insolventa si nu mi-am luat salariile, in anul 2014 nu am primit nici un ban. Am luat-o de la capat, mi-am deschis un birou de contabilitate si incerc sa pun totul pe roate. Dar am intrat foarte urat in relatia cu bancile. Nu mi-am platit ratele, si vreau sa fac un imprumut de la o institutie nebancara, sau chiar bancara, dar care imi intelege situatia. Toata viata am vrut mai mult de la viata, am un IMM, am cumparat spatii (toate prin credite)mi-am dorit sa creem locuri de munca, nu am fost adepta plecarii peste hotare, dar cu toate astea m-am impotmolit foarte urat. Muncim 24 din 24 , de munca nu ne este rusine, am pornit in mai multe directii (agricultura, comert, contabilitate) si cu toate astea nu putem sa redresam situatia. Va rog din suflet, sa inteleaga cineva aceasta situatie, sunt intr-o situatie disperata, nu vreau sa pierd nimic, ci sa pot sa ies din aceasta situatie, si sa dau drumul la treaba. Va rog din suflet. Sa ma ajutati,
  cu respect Corina

Norton Safe Web Certificat Web ziare ziare Stiri ziare.org Revista Presei
like la pagina pentru a continua!