Investeste in actiuni Zynga (ZNGA)

Zynga este o companie fondata in anul 2007 in California. Aceasta este producatoare de jocuri video, in mare parte jocuri pentru marile platforme de socializare. Principala platforma cu care acestia colaboreaza este cea mai mare retea de socializare din lume: Facebook.

Zynga a fost listata la bursa NASDAQ in decembrie 2011. Aceasta are aproximativ 2000 de angajati si 240 de milioane de utilizatori activi pe luna.

Creaza cont REAL de actionar la bursa aici!

Printr jocurile pe care Zynga le produce pentru Facebook se numara:

  • Zynga Poker
  • FarmVille
  • Words On Tour
  • Mafia Wars
  • Bubble Safari

De ce sa investesti in Zynga?

Domeniul in care Zynga activeaza este un domeniu activ si foarte atractiv pentru investitori. Jocurile de pe retelele de socializare detin o piata foarte mare, fiind in continua dezvoltare.

Datorita costului redus a unei actiuni Zynga, numarul de actiuni detinute in portofoliu va fi semnificativ si orice crestere minora se va simti.

Istoricul actiunilor Zynga

ZNGA stock chart

Cum poti investi in actiuni Zynga?

Este posibil ca unii dintre voi sa credeti ca investitiile in actiuni nu sunt accesibile oricui si ca ai nevoie de un buget mare pentru a investi. Ei bine, nu este adevarat. Oricine poate investi online si poate detine actiuni la companii importante din lume. Cea mai accesibila si simpla platforma prin care poti cumpara actiuni Zynga (si nu numai) este eToro. Aceasta iti ofera posibilitatea sa investesti minim 50 de dolari si sa detii un portofoliu cu firmele in care crezi ca vor creste alert.

Investeste in actiuni Zynga

Past performance is not an indication of future results. Also, leveraged products can carry a high degree of risk. eToro offers protective measures to manage risk effectively, but in rare occasions it is possible to lose more money than invested. This content is for information and educational purposes only and should not be considered investment advice nor portfolio management.


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.
Alte articole asemanatoare:

Norton Safe Web Certificat Web ziare ziare Stiri ziare.org Revista Presei
like la pagina pentru a continua!