SPDR Gold – o bună modalitate de investit în AUR printr-un ETF

GLD este unul dintre cele mai populare ETF-uri din lume, oferind expunere la o clasă de active care a devenit din ce în ce mai importantă pentru procesul de alocare a activelor în ultimii ani.

Acest ETF poate fi utilizat în mai multe moduri:

  • unii pot stabili poziții pe termen scurt ca o metodă de acoperire împotriva volatilității pieței de acțiuni, a slăbiciunii dolarului sau a inflației.
  • alții ar putea dori să investească în aur ca parte a unei strategii de investiții pe termen lung.

SPDR Gold (GLD) este un produs relativ simplu, activele subiacente constau în lingouri de aur depozitate în seifuri securizate. Ca atare, prețul acestui ETF se schimbă în funcţie de prețurile aurului spot. Natura fizică a ETF-ului elimină orice incertitudine introdusă prin strategii bazate pe contracte futures, deși investitorii au de asemenea opțiunea de a aborda acest metale prețioase prin intermediul unor fonduri futures cum ar fi UBG și DGL.

Pentru cei ce doriti sa invesiti in AUR, aveti aici un ETF care replica cotatia aurului si pe care va recomand sa il luati in considerare –> https://goo.gl/DGiBso

Alternativele principale la GLD sunt alte ETF-uri aurate fizic, inclusiv AGOL, SGOL și IAU. Primele două pe această listă pot face apel la investitorii care doresc să-și scape aurul în afara New York-ului și Londrei; AGOL stochează lingouri în Singapore, în timp ce seifurile SGOL se află în Elveția. IAU reprezintă, în opinia mea, o modalitate mai bună de a juca aur prin structura tranzacționată de bursă.

GLD este cu siguranță un instrument eficient pentru adăugarea de aur într-un portofoliu, dar există o opțiune mai bună acolo, care ar trebui să fie atrăgătoare în special pentru investitorii cu costuri conștiente.


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.
Alte articole asemanatoare:

Norton Safe Web Certificat Web ziare ziare Stiri ziare.org Revista Presei
like la pagina pentru a continua!