Banca Carpatica ar putea sa livreze o surpriza placuta pentru investitori in 2017

Georgiana Androne, analist de investiţii la Tradeville, susţine că Banca Comercială Carpatica (BCC) ar putea să livreze o surpriză plăcută pentru investitori în următoarele 12 luni în condiţiile în care pierderile la nouă luni au fost sub cele bugetate, recuperările de credite neperfor­mante scoase în afara bilanţului au crescut de cinci ori, iar creditarea a fost reluată din iulie.

„În cazul Băncii Comerciale Carpatica, deşi veni­turile nete din dobânzi au scăzut cu 14% faţă de aceeaşi perioadă din 2015, iar pierderea netă s-a majorat cu 41%, există semne pozitive. Consi­de­răm că nu este exclus ca Banca Carpatica să livreze o surpriză plăcută pentru investitori în urmă­toa­rele 12 luni“, a spus Georgiana Androne pentru ZF.

Banca Carpatica, o bancă de talie medie din sistem, dar care va fuziona cu o altă instituţie de credit în 2017, face parte alături de Banca Transilvania, BRD şi Erste Bank din lista instituţiilor de credit listate la BVB.


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.Alte articole asemanatoare: