Telekom Romania: Anul viitor vrem sa avem o banca Telekom in Romania, cu toate serviciile incluse: clientii vor putea lua credite si vor putea depune bani

Telekom are în plan acoperirea a aproximativ 800 de sit-uri prin proiectul Ro-Net. Pentru acestea avem nevoie de aproximativ 9.000 de permise. Sunt armate de oameni pe ambele părţi, de partea noastră şi a municipalităţii. Am finalizat 350 de sit-uri.

500 de sit-uri sunt construite, iar întreg procesul a fost oprit pentru că autorităţile şi ministerul nu au mai cooperat cu noi. Eu simt că cetăţenii sunt la sfârşit, ultimii pe listă, când de fapt ar trebui să fie în centrul proiectului, a declarat Miroslav Majoros, CEO Telekom România, în cadrul ZF Digital Summit 2016.

”Vedem multe posibilităţi aici. În România spunem că avem cel mai rapid internet din Europa, dar este o medie. Dacă în mediul rural avem o penetrare de 35% şi o viteză de 4 mbps, în oraşe avem o viteză de 1 gbps. În România avem cele mai rapide viteze de Internet în ciuda modului în care se poartă autorităţilor, nu datorită susţinerii”, a spus el.

Sperăm că anul viitor vom face o bancă Telekom în România, în care vom da credite şi vom primi depozite de la clienţi.


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.Alte articole asemanatoare: