Bursa de la Budapesta are plus 26% de la inceputul anului. Cea de la Bucuresti, minus 3%

Bursa de la Budapesta continuă evoluţia pozitivă din 2015, după ce referinţa pieţei de capital a crescut cu peste 26% de la începutul acestui an, iar indicele bursei de la Sofia a crescut cu 18,15% în aceeaşi perioadă.

Indicele BET, referinţa bursei de la Bucureşti, este în prezent în teritoriul negativ, în jurul nivelului de minus 2-3%, după ce nu a reuşit să se racordeze la raliul petrecut pe bursele lumii după rezultatul electoral din Statele Unite ale Americii.

Bursa italiană a avut de suferit cel mai tare în acest an. Indicele FTSEMIB, ce măsoară cele mai importante şi lichide companii listate la Milano, a scăzut de la începutul acestui an cu 23,73%, în condiţiile în care peisajul politic italian este definit de instabilitate.

Pe 4 decembrie, cetăţenii italieni sunt invitaţi la urne pentru a vota pro sau contra schimbărilor constituţionale propuse de premierul Matteo Renzi.


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.Alte articole asemanatoare: