BVB da startul editiei a 3-a a CONCURSULUI Invest Quest

O noua editie a competitiei educationale de tranzactionare Invest Quest, organizata de Bursa de Valori Bucuresti (BVB), a inceput luni 11 mai 2015, cu un workshop la Iasi, si se va derula pana in data de 12 iunie 2015.

Workshop-urile si webinariile vor fi organizate de Bursa de Valori Bucuresti si partenerii sai casele de brokeraj BT Securities, IFB Finwest, Intercapital Invest si Tradeville. Workshop-urile se vor derula in Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi si Timisoara, in perioada 11 – 25 mai. Castigatorul acestei editii va fi premiat cu 20.000 de lei, iar premiul special consta intr-o vacanta de 7 zile in KOS, Grecia, si 2.500 de lei.

Pentru inregistrare: Click Aici!

La competitia educationala de tranzactionare online BVB Invest Quest (BVB IQ) se pot inregistra persoanele peste 18 ani, interesate de functionarea pietei de capital si de realizarea unei investitii in baza unei bune intelegeri a informatiilor. BVB IQ are la baza o platforma educationala ce cuprinde workshop-uri si webinarii realizate in Bucuresti si in diferite orase din tara si o competitie virtuala de tranzactionare online.

Primele doua workshop-uri au avut loc luni (11 mai) si marti (12 mai), la Iasi si, respectiv, la Constanta, unde au participat aproximativ cate 50 de persoane interesate de investitiile pe bursa. Evenimentele au fost organizate de BT Securities si Bursa de Valori Bucuresti.

Aceste seminarii ofera participantilor oportunitatea de a dobandi sau a aprofunda cunostintele despre pietele de capital si investitia la bursa, precum si despre metodele prin care investitorii pot alege in mod informat activele in care sa investeasca.

In campul “Email persoana care ti-a recomandat IQ“: adaugati adresa:

Untitled

Printre alte noutati ale acestei editii, participantii deja inregistrati in concurs si care au recomandat altor persoane participarea in BVB IQ vor obtine bonus-uri in contul de tranzactionare. Astfel, pentru primii 10 prieteni pe care un concurent ii aduce in concurs, acesta primeste 1.000 lei virtuali, iar pentru urmatorii 10 prieteni inca 500 lei virtuali.

Participantii la concursul BVB IQ au la dispozitie o suma virtuala de 50.000 lei pe care o vor putea investi in cele mai lichide 20 actiuni listate la BVB si in unitatile de fond ale fondului deschis de investitii ETF BET Tradeville.


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.Alte articole asemanatoare: