BVB deschide un call center

In data de 9 iulie, Bursa de Valori Bucuresti (BVB) deschide un call center, invitand pe oricine este interestat de orice aspect legat de tranzactionarea instrumentelor financiare si de piata de capital din Romania sa sune echipa de specialisti ai pietei de capital.

Call center-ul Bursa e Pentru Oameni este deschis in fiecare zi de marti si joi, de la 15:00 la 16:00. Numarul de telefon al call center-ului este 0372.409.846.

“Ne ascultam investitorii pentru a construi urmatorul pas al dezvoltarii noastre. Acest call center este dedicat servirii acestor nevoi”, a afirmat Ludwik Sobolewski, directorul general al BVB.

Printre cele mai recente facilitati lansate de BVB pentru investitorii de retail si viitorii investitori se regasesc noi solutii pentru a-i stimula pe investitori sa tranzactioneze, versiunea web a propriei platforme de tranzacţionare on-line Arena-XT, precum si aplicatiile Watch Pre-Open LIVE si Activitate Intermediari Sedinta Curenta.


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.Alte articole asemanatoare: