Invest Club ia amploare! Pregatesc lansarea unui nou proiect unic in Romania de informare, sprijin si finantare al investitorilor

Invest Club, cel mai mare club de investitori din Romania, fondat cu scopul promovării pieței de capital, a educației financiare si a investițiilor comune este bucuros să anunțe că astăzi, la un an de la înființare, clubul numără peste 250 de membrii, am înființat comunități de investitori in Cluj-Napoca, Târgu-Mureș, Timișoara, Suceava si am creat un “fond de investiții democratic” administrat de membrii clubului, fond al cărui randament a depășit evoluția indicelui BET cu aproape 5 procente.

Pe lângă această performanță, am contribuit la creșterea comunității de investitori din Romania prin oferirea mai multor cursuri gratuite de educație financiară. La aceste cursuri au participat de-a lungul anului peste 1000 de persoane, mulți dintre aceștia devenind proaspeți investitori. De asemenea am creat o importantă comunitate online dedicată pieței de capital din Romania.

La momentul de față, grație fiecăruia dintre noi in parte, am reușit să creăm cea mai mare comunitate de investitori activi din Romania.

Am aflat de existenta Invest Club la începutul anului 2016 si am fost incantat să văd că există si in Cluj posibilitatea de a te întâlni cu oameni pasionați de domeniul investițiilor, oameni cu care să discuți despre diverse companii, despre modul in care evoluează ele, despre tot ce se întâmplă in lume si cum ne afectează aceste lucruri. Întâlnirea cu colegii din Invest Club a fost extraordinară.

Deși la început am avut o mică îngrijorare că nu voi putea contribui in mod productiv la discuțiile clubului (nefiind un expert financiar), toate îngrijorările s-au spulberat la prima întâlnire.

Am găsit un mediu extrem de prietenos cu oameni dornici să ajute pe oricine. Am primit sfaturi, mi-au fost recomandate cărți si am învățat in aceste câteva luni cat nu am reușit să învăț singur in ani.” – Cristian Catană, Biotech Software Engineering Leader si membru Invest Club.

V-am promis că nu ne vom opri aici, că vom duce proiectul Invest Club pe noi culmi, că ii vom adăuga puterea noastră financiară comună, lucru pe care astăzi la un an de la înființare am reușit să îl facem. Prin aportul financiar al unui număr de 30 de investitori din Invest Club am creat Invest Club Transilvania SRL, un holding care va acționa precum un fond de investiții si al cărui prim proiect este Invest Cafe – Cafeneaua Investitorilor.

Invest Club va lansa la începutul lunii Iunie “Invest Cafe”, un concept de cafenea business nemaiîntâlnit in Romania. Prin atmosfera relaxantă, specifică unei cafenele, Invest Cafe – Cafeneaua investitorilor dorește:

  • să dezvolte comunitatea de investitori din Cluj-Napoca
  • să fie principalul centru de informații financiare din Cluj-Napoca, prin crearea “Mesei Investitorilor”, o masă unde fiecare client al Invest Cafe poate să ceară sfaturi de la profesioniști cu o experiență vastă in domeniul investițiilor.
  • să devină, prin Invest Hub (parte componenta a Invest Club Transilvania), un punct de referință pentru ceea ce înseamnă consultanța si finanțarea companiilor autohtone cu un grad ridicat de rentabilitate care să află in căutarea unui sfat, a unui partener de afaceri, a unui investitor sau a consultanței in vederea listării la Bursă. Acest proiect e realizat in parteneriat cu mediului academic si de afaceri din Cluj-Napoca.

Mesajul Invest Club este foarte clar pentru fiecare investitor, analist, broker de investiții, inginer, profesor universitar, avocat si mai ales pentru un antreprenor care caută un sfat, un sprijin sau acces la finanțări, pe scurt comunitatea noastră.

Suntem cea mai mare comunitate de investitori din Romania, clădita pe doua obiective foarte clare: creșterea numărului de investitori si educația financiară. Timp de un an am lucrat la crearea unei rețele, a unui nucleu. De azi înainte vrem să dezvoltăm acest nucleu folosindu-ne de modelul cluburilor de investitori din SUA, a parteneriatelor instituționale si de structurile destinate investițiilor comune. Noua direcție se adresează investitorilor cu experiență, dar mai ales celor ce vor să facă acest pas, însă nu au avut parte până acum de susținerea sau sfatul unor profesioniști” declară Tudor Irimiea, președinte Invest Club.


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.Alte articole asemanatoare: