Acţionarii SIF Banat-Crişana nu vor primi dividende

Adunarea generală ordinară a acţionarilor SIF Banat-Crişana a decis, miercuri, capitalizarea întregului profit net de peste 100,5 milioane lei şi nedistribuirea de dividende, suma fiind trecută la alte rezerve.

Bugetul aprobat pentru acest an prevede un profit net de aproximativ 60,07 milioane lei, venituri de peste 140,4 milioane lei şi cheltuieli de circa 71,6 milioane lei.

În 2012, veniturile s-au ridicat la 159,1 milioane lei, iar cheltuielile la 42,2 milioane lei. Datoriile ce trebuie plătite într-o perioadă de până la un an s-au ridicat la 33 milioane lei, iar provizioanele la 51,3 milioane lei. Capitalurile proprii s-au cifrat la 874,6 milioane lei, activele imobilizate la 814,5 milioane lei, iar cele circulante la 144,2 milioane lei.

SIF Banat-Crişana s-a constituit ca societate pe acţiuni în noiembrie 1996, prin reorganizarea şi transformarea Fondului Proprietăţii Private I Banat-Crişana, în temeiul Legii nr. 133/1996 pentru transformarea fondurilor proprietăţii private în societăţi de investiţii financiare.

SIF Banat-Crişana este persoană juridică română, constituită ca societate pe acţiuni cu capital integral privat şi funcţionează ca societate de investiţii de tip închis cu o politică de investiţii diversificată, în baza reglementărilor Comisiei Naţionale a Valorilor Mobiliare (CNVM).


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.Alte articole asemanatoare: