Alexandru Stânean, este reconfirmat CEO la TeraPlast pentru următorii 4 ani

Consiliul de Administraţie al TRP (TERAPLAST SA) a informat piaţa de capital că, în cadrul şedinţei din 31 mai a.c., a decis acordarea unui nou mandat de director general lui Alexandru Stânean, pentru o perioadă de 4 ani, începând cu data de 2 iulie.

Alexandru Stânean, economist, și-a început activitatea în cadrul companiei TeraPlast în 2007 și a ocupat, pe rând, diverse poziții în top management-ul companiilor din Grupul Teraplast. El a fost lider al echipei de conducere și în perioada 2014-2016 și a revenit ca director general începând cu 2 iulie 2018.

Producătorul de materiale de construcţii a încheiat T1/2024 cu afaceri de 177 milioane de lei, în creştere cu 20% faţă de aceeaşi perioadă de anul trecut. Pierderea netă a fost redusă de la 2,6 milioane la 2,5 milioane de lei. Acţiunile TRP sunt pe plus cu 9,5% anul acesta la BVB, cu o valoare de piaţă de 1,2 miliarde de lei.

Din acţionariatul grupului TeraPlast fac parte omul de afaceri Dorel Goia  (cu un pachet de 46,8% din capitalul social) şi Fondul de Pensii Administrat Privat NN (12%).


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.Alte articole asemanatoare: