Epson isi deschide reprezentanta in Romania

Corporatia Seiko Epson, lider la nivel mondial in proiectarea si realizarea de produse din domeniul imaginii, a produselor electronice si de mare precizie, a anuntat marti deschiderea biroului local pentru Romania. Operatiunile companiei la nivel local vor fi coordonate de Simona Decuseara, national sales&marketing manager Romania.

“Activam in Romania din 1993 prin intermediul partenerilor, iar acum am considerat ca este momentul oportun pentru extinderea afacerilor Epson prin deschiderea biroului local, urmarea fireasca a dezvoltarii pietei si a cresterii gradului de maturitate”, a declarat Simona Decuseara, national sales&marketing manager Romania.

Gama de produse oferita de companie in Romania include produse din domeniul tehnologiei imaginii, imprimante, scannere, multifunctionale, proiectoare, consumabile si echipamente POS.

Infiintata in 1942, Seiko-Epson este compania care a produs si a lansat pe piata prima imprimanta, EP-101 in anul 1968, de la care a derivat si numele brandului in 1975. Epson este lider global in produse de imagine incluzand imprimante, proiectoare 3LCD si LCD-uri de dimensiuni mici si medii.

Epson a inregistrat la nivelul anului fiscal 2005, incheiat la 31 martie 2006, o cifra de afaceri de 1,549,968 milioane yeni, in crestere cu 5% fata de anul fiscal anterior. Compania are peste 90.000 de angajati in 120 de tari. Segmentele de afacere ale Epson-Seiko Corporation includ echipamante informatice, dispozitive electronice si produse de precizie.

HotNews.ro, D.C., 10 oct 2006


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.