Furnizorul de servicii IT, Bittnet Systems se listeaza miercuri pe bursa

Bittnet Systems, furnizor de servicii de training IT, se va lista pe piata AeRO, administrata de Bursa de Valori Bucuresti, pe data de 15 aprilie. Bittnet este a doua companie din domeniul IT care se listeaza pe Bursa de la Bucuresti, dupa Flamingo in 2005.

Bittnet Systems este o firma specializata in training IT, controlata de Cristian Logofatu, CFO si co-fondator, si de fratele acestuia – Mihai Logofatu, CEO si co-fondator. Cei doi frati au vandut recent 10% din companie fondului polonez de investitii Carpathia Capital, pentru suma de 150.000 de euro.

Bittnet Systems a avut afaceri de 6,6 mil lei in 2013 si un profit de 169.000 lei. Profitul s-a triplat fata de 2012, in vreme ce afacerile au urcat cu 73%. Bursa de Valori Bucuresti nu a mai avut nicio companie din IT listata in ultimii cinci ani, dupa falimentul Flamingo International in 2009.


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.Alte articole asemanatoare: