Investeste in actiuni McDonald’s (MCD)

McDonald’s este cel mai mare lant de restaurante de tip fast food din lume ce a fost infiintat in anul 1940 in California. Restaurantele McDonald’s se gasesc in aproximativ 120 de tari, servind zilnic milioane de clienti.

Creaza cont REAL de actionar la bursa aici!

De ce sa investesti in McDonald’s?

  1. Compania McDonald’s este o companie globala ce va rezista pe piata multi ani de acum incolo.
  2. McDonald’s vinde produse de care oamenii au nevoie.
    Mancarea celor de la McDonald’s este o mancare dorita de toata lumea. Mancarea face parte din nevoile de baza ale oamenilor, iar McDonald’s este un preferat in mintea consumatorilor.
  3. Oamenii cumpara actiuni stabile. McDonald’s este o actiune stabila datorita continuitatii si inovarii pe care acestia o aduc pe piata.

Istoricul actiunilor McDonald’s

Iata graficul ce contine pretul de vanzare al actiunilor McDonald’s. Actiunile McDonald’s au codul MCD:
MCD stock chart

Cum poti investi in actiuni McDonald’s?

Poti deveni investitor McDonald’s doar in cativa pasi. Cumpara actiuni McDonald’s apasand pe butonul de mai jos. Te poti conecta cu Facebook si poti plati cu cadrul sau prin PayPal. Suma minima pe care o poti investi este 50 de dolari.

Chiar daca o actiune costa 100 de dolari, suma minima pentru a investi este 50 de dolari. Daca alegi sa platesti 50 de dolari pentru o actiune care valoreaza 100 de dolari vei detine 0.5 actiuni la compania respectiva!


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.Alte articole asemanatoare: