Investim si noi ? CryptoDATA Tech a încheiat un parteneriat cu Prisma Analytics GmbH și Dell Technologies pentru un proiect menit să accelereze progresul uman

Compania românească CryptoDATA Tech și Prisma Analytics GmbH (Germania) au încheiat un parteneriat pentru lansarea proiectului Edain, un ecosistem dezvoltat pentru a pune la dispoziția utilizatorilor din întreaga lume tehnologia inovatoare C+8.

Edain beneficiază de o infrastructură hardware dezvoltată de către compania Dell Technologies, cu scopul de a facilita accesul la tehnologia C+8 creată de către Dr. Hardy F. Schloer și dezvoltată de compania Prisma Analytics GmbH.

C+8 Technology® este un sistem de importare și procesare a big data care permite organizarea automată și autonomă printr-un proces complex de analiză și structurare atât a datelor, cât și a indicatorilor de emoții sociale (social sentiment), și asociere sistemică cu cauzalitatea evenimentelor.

Puteti investi in acest proiect, aici:
https://bit.ly/edain-ai

Lansarea oficială a proiectului Edain a fost transmisă online pe site-ul Edain și este încă disponibilă pe canalul de YouTube Edain Software. Evenimentul a reunit speakeri importanți precum Ovidiu Toma – CEO al CryptoDATA, Adrian McDonald – Președinte Dell Technologies EMEA, Todd Lieb – Director Senior de Strategie și Programe, Dell Technologies, Dr. Hardy F. Schloer – Fondator al tehnologiei C+8 și cofondator al Prisma Analytics GmbH, precum și alți reprezentanți ai companiilor Prisma Analytics GmbH și CryptoDATA Tech.

Scopul evenimentului a fost informarea publicului general cu privire la capacitatea sistemului Edain de a converti date brute în cunoștințe utilizabile și acționabile, care să contribuie ca factori determinanți în diverse procese de decizie.

Edain este un sistem de dezvoltare a cunoștințelor de la capăt-la-capăt (end-to-end), care integrează atât Knowledge Vault-ul creat de către Dr. Hardy F. Schloer și aplicațiile C+8, cât și întreaga funcționalitate a tehnologiei C+8, fiind conceput pentru a furniza cunoștințe acționabile în mod egal pentru fiecare om și la un nivel redus de costuri. Misiunea proiectului este de a reduce decalajul de cunoștințe existent dintre cei avuți și cei neavuți, acesta fiind un motiv central pentru multe dintre problemele care afectează societatea modernă.

Edain reprezintă cuantificarea datelor existente în mediul digital într-o formă tangibilă și facilitează dezvoltarea unei noi industrii a cunoașterii (knowledge) susținută prin platforma C+8, dezvoltată pe baza brevetelor tehnologice ale Dr. Hardy F. Schloer.

Pentru a obține acces la platforma de cunoștințe Edain, format din sistemul și aplicațiile C+8, utilizatorii trebuie să achiziționeze EAI – chei de licență tranzacționabile (TLK) – create de CryptoDATA Tech prin utilizarea tehnologiei Blockchain cu scopul de a dezvolta un nou sistem de access în baza licențelor, transparent și incoruptibil. Aceste chei sunt o unitate de măsură a knowledge (n. red. date acționabile) cu scopul de a crea valoare adăugată care poate fi valorificată.

“Împreună cu partenerii noștri, Prisma Analytics și Dell Technologies, am dezvoltat ecosistemul Edain ca mijloc de a oferi fiecărui om, oriunde în lume, libertatea de alegere. Edain facilitează accesul la o tehnologie care transformă datele brute în cunoștințe acționabile în timp real și astfel, utilizatorii pot lua decizii optime în orice domeniu. Tehnologia C+8 oferă oamenilor un avantaj foarte puternic în înțelegerea dinamicii lumii din jurul nostru și poate fi accesată cu ușurință de fiecare deținător de chei de licență tranzacționabile Edain.”, a declarat Ovidiu Toma, CEO al CryptoDATA Tech.

“Misiunea companiei Dell Technologies este de a crea tehnologii care să accelereze progresul uman. În ultimii trei ani, Dell Technologies a investit peste cincisprezece miliarde de dolari în dezvoltarea de programe software și analiză de înaltă performanță. Ne concentrăm pe stimularea nevoilor clienților noștri de a inova cu adevărat prin utilizarea datelor, ne concentrăm pe nevoia lor de a câștiga în era digitală, nevoia lor de a obține reziliență cibernetică și nevoia lor de a schimba natura costului aducerii acestei noi lumi digitale în realitate. Dell Technologies se angajează să ajute întreaga lume să inoveze cu date prin proiectul Edain.”, a precizat Adrian McDonald, Președinte Dell Technologies EMEA.

Dr. Hardy F. Schloer, cofondator Prisma Analytics GmbH, creator al C+8 Technology®: “Uneori realizezi că tot ceea ce ai făcut în viața ta, tot ce ai construit, tot ce ai inventat sau fiecare problemă pe care ai rezolvat-o nu a fost altceva decât o călătorie către astăzi, către acest moment în timp. Astăzi anunțăm crearea a ceva care ar fi trebuit să existe cu mult timp în urmă.

Edain TLK (n. Red. chei de licență tranzacționabile) reprezintă cheia pentru accesarea C+8 Technology® și, implicit, accesul la un depozit central de cunoștințe extins numit Knowledge Vault, conceput pentru a deveni cea mai mare și mai accesibilă sursă de cunoaștere pentru fiecare bărbat, femeie și copil.

Prin extinderea dinamică a bibliotecii de aplicații C+8, care utilizează baza de date de cunoștințe C+8, utilizatorii vor putea cerceta orice, de la tendințe sociale și geopolitică la identificarea riscurilor, amenințări la adresa securității, modelare predictivă și găsirea proverbialului „ac în carul cu fân” pentru aplicarea oricărei decizii.”

Puteti investi in acest proiect, aici:
https://bit.ly/edain-ai

CryptoDATA Tech este o companie românească care operează în domeniile securității cibernetice, telecomunicațiilor criptate și inteligenței artificiale pentru a oferi soluții IT folosind tehnologia Blockchain.

CryptoDATA Tech a devenit un inovator în piața globală de securitate cibernetică și este compania recunoscută pentru dezvoltarea celui mai puternic protocol de criptare prin tehnologia blockchain, Voice Over Blockchain Protocol® (VOBP), implementat în dispozitive criptate și securizate dezvoltate în România.

Puteti investi in cryptomonede si prin platformele:

Cryptoasset investing is highly volatile and unregulated in some EU countries. No consumer protection. Tax on profits may apply.

Puteti investi la bursa prin platformele:

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

  • XM – https://bit.ly/cont-xm (Your capital is at risk.)

  • (P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.    Alte articole asemanatoare: