Microsoft a lansat Media Player 11

Microsoft a lansat cea de-a 11-a versiune a softului folosit, printre altele, pentru filme si muzica. Noul Windows Media Player are o interfata care ii permite utilizatorului sa copieze muzica din catalogul muzical al MTV, denumit Urge, si se estimeaza ca va fi un concurent puternic pentru sistemul similar folosit de Apple, iTunes.

Urge contine peste doua milioane de melodii, iar pretul pentru descarcarea lor va fi similar cu cel practicat de Apple, adica un dolar pe melodie, iar accesul nelimitat va costa zece dolari pe luna. Melodiile descarcate nu vor putea fi ascultate decat pe playere Microsoft.

Noua versiune a programului aduce o imbunatatire a cautarii fisierelor media, dar si o interfata mai usor de folosit. Analistii spun ca Media Player 11 va concura cu produsele Apple pentru ca se poate descarca gratuit iar platforma Windows ruleaza pe majoritatea calculatoarelor din lume.

HotNews.ro, B. Tomasevici, 31 oct 2006


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.