O firmă din Timiş a avut în 2012 afaceri de 300.000 euro din vânzări directe de lenjerie şi ciorapi

Firma românească de vânzări directe Escapade Fashion din Timiş, înfiinţată în 2011 de o tânără de 24 de ani, a avut anul trecut afaceri de 1,5 milioane lei (300.000 euro) din distribuţia de colanţi şi lenjerie, şi vrea să depăşească 1 milion euro în acest an.

Potrivit datelor de la Registrul Comerţului, firma are ca asociat unic pe Adelina Alexandra Lăcătuşu, în vârstă de 24 de ani. Portofoliul Escapade include produse precum lenjeria fără cusături sau colanţi cu efect anticelulitic, antiinflamator, de hidratare sau modelare corporală.

Potrivit reprezentanţilor firmei, produsele sunt selectate în principal de pe piaţa italiană, dar şi de pe cea poloneză, şi sunt distribuite în România sub brandul Escapade. Potrivit datelor de la Ministerul Finanţelor, în 2011 Escapade Fashion a avut o cifră de afaceri de 244.000 lei şi un profit net de 75.000 lei.

“Publicul caută produse noi care să fie nu doar estetice şi de foarte bună calitate, ci să şi aducă diferite servicii în domeniul intimo&collant. Ideea noastră a fost să umplem acest gol şi astfel a apărut Escapade, prima firmă de vânzări directe specializată în textile touch. Felul extraordinar în care am crescut în acest an şi jumătate ne confirmă că ideea noastră a fost corectă”, a declarat Cristian Zima, directorul general al firmei.

Escapade estimează că va ajunge la un număr de peste 10.000 de parteneri/distribuitori până la sfârşitul acestui an.


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.Alte articole asemanatoare: