Preluarea Germanos de catre Cosmote a primit unda verde

Consiliul Concurentei a autorizat ieri concentrarea economica realizata de catre Cosmote Mobile Telecommunications SA Ð Grecia, prin dobandirea controlului indirect asupra SC Germanos Telecom Romania SA, ca urmare a obtinerii controlului asupra Germanos Industrial and Commercial Anonymous Company of Electronic and Telecommunication Materials SA Grecia.

Inspectorii de concurenta au constatat ca aceasta concentrare nu va avea ca efect restrangerea, inlaturarea sau denaturarea semnificativa a concurentei pe pietele relevante. Cosmote Grecia face parte din grupul OTE, prezent in Romania prin Cosmote Romanian Mobile Telecommunications SA si Romtelecom SA.

Germanos Grecia activeaza in Romania prin Germanos Romania si SC Sunlight Romania Filiala Bucuresti SRL, care comercializeaza telefoane si accesorii, produse si servicii de telefonie mobila pre si post-platite, cartele pre-platite pentru telefonie internationala si Internet, baterii si produse de tehnologie digitala.

Romania Libera, 02 sep 2006


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.