RADET incepe furnizarea caldurii in apartamente

Regia bucuresteana de termoficare va incepe de luni seara furnizarea agentului termic, ca urmare a scaderii temperaturilor. Asociatiile de proprietari au insa posibilitatea sa aleaga daca vor caldura acum sau de la inceputul lunii viitoare.

Potrivit RADET, deocamdata se va trece la incalzirea de proba pe timp de noapte iar in functie de evolutia temperaturilor energia termica va fi furnizata permanent.

Decizia a fost luata pentru ca a a fost intrunita conditia ca trei zile consecutiv temperatura sa fie mai mica de 10 grade Celsius.

REGIA va tine cont de orice cerere de amanare a reluarii furnizarii caldurii. In anii anteriori asociatiile de locatari au solicitat amanarea cu o luna a furnizarii caldurii pentru a economisi astfel bani.

In acest an, factura pentru consumul de agent termic va creste cu aproape 5% fata de iarna trecuta. Cu toate acestea, bucurestenii vor avea de platit cele mai mici facturi pentru incalzirea apartamentelor, pretul de referinta al gigacaloriei in capitala fiind stabilit la 107 RON.

HotNews.ro, 16 oct 2006


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.