Randament al dividendului de 9% pentru titlurile Prefab Bucuresti pentru profitul din 2016

Prefab București propzune distribuirea a jumătate din profitul net de 1,1 milioane lei de anul trecut către acționari, valoarea dividendului brut fiind de 0,11629 lei/acțiune.

Prefab București (PREH) va distribui acționarilor dividende în valoare de aproximativ 564.000 de lei, cu puțin peste jumătate din câștigul net de 1,17 milioane lei de anul trecut, în timp ce restul banilor vor trece către rezerve.

Dividendul brut propus pentru Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor din data de 19 aprilie este de 0,11629 lei/acțiune, care, calculat la nivel net și raportat la prețul de 1,20 lei/acțiune al închiderii ședinței de tranzacționare de ieri de la Bursa de Valori București îi conferă un randament de 9,21%.

Prefab este controlată în proporție de aproape 83%, prin Romerica International SRL, de omul de afaceri Marian Miluț. Celălalt acționar semnificativ al societății, cu 12,97% din capitalul social, este SIF Muntenia (SIF4). Cum free-float-ul acestui emitent este mai mic de 5%, acțiunea listată la Bursa de Valori București se tranzacționează sporadic, pe volume foarte mici.


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.Alte articole asemanatoare: