TMK Artrom Slatina convoaca actionarii pentru aprobarea unui credit de 25 milioane euro de la BCR

Producătorul de țevi TMK Artrom va supune spre aprobarea Adunării Generale Extraordinare a Acționarilor contractarea unei facilități de credit pentru o perioadă de 7 ani.

Acționarii TMK Artrom Slatina (ART) sunt chemați pe data de 19 septembrie să se pronunțe în cadrul unei Adunări Generale Extraordinare a Acționarilor cu privire la contractarea unei facilități de credit revolving în valoare de 25 milioane euro pe un termen de 7 ani. Împrumutul care ar urma să fie accesat de la BCR va avea ca destinație achiziția Complexului de Tratamente Chimice, arată convocatorul companiei publicat astăzi pe portalul Bursei de Valori București.

Compania a raportat ieri realizarea în primele 6 luni ale acestui an o cifră de afaceri de 404,23 milioane lei, în scădere cu 19,64% față de 503,05 milioane lei obținute în S1 2015 și a unui profit net al perioadei de 2,46 milioane lei, cu 21,40% mai mic decât cel de 3,13 milioane lei realizat în primul semestru al anului trecut.

Producătorul de țevi din Slatina, controlat printr-o companie din Germania de grupul rusesc TMK în proporție de peste 92%, este listat la Bursa de Valori București unde la ultimul preț de piață de 2,26 lei/acțiune are o capitalizare de 262,54 milioane lei (58,86 milioane euro).


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.Alte articole asemanatoare: