Un fost bancher, un medic si un doctorand in psihiatrie intra in clubul milionarilor la bursa in urma listarii MedLife

Familia Marcu, care controlează 51% din MedLife, cea mai proaspătă companie listată, intră de astăzi în clubul mi­lio­­narilor de la Bursa de Valori Bucureşti, o listă pe care se gă­sesc nume precum Horia Ciorcilă, Ştefan Vuza sau Goia Dorel.

Acţiunile MedLife (simbol bursier M) vor începe astăzi tran­zacţionarea la un preţ de 26 de lei pe acţiune, ceea ce în­seamnă că familiei Marcu, care deţine circa 10 milioane de ac­ţiuni, îi revine un pachet de 260 milioane de lei, pe care poate să îl vândă, dacă doreşte, abia peste şase luni.

Familia Marcu este formată din fraţii Mihai şi Nicolae Marcu şi mama lor Mihaela-Gabriela Cristescu. Ei au pus bazele MedLife în 1996. Mihai Marcu, 46 de ani, este preşedintele celui mai mare furnizor de servicii medicale private MedLife şi are şi cea mai mare deţinere la companie dintre cei trei membri ai familiei sale, de 21%.


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.Alte articole asemanatoare: