41% dintre celibatarii de pe Noi2 ar accepta sa intalneasca mame singure de 8 Martie

Mamele singure sunt persoane foarte ocupate, cu multe responsabilitati. Provocarea de a cauta si gasi un partener romantic li se pare coplesitoare, dar numeroase mame singure considera intalnirile pe internet drept solutia pentru stilul lor de viata ocupat.

Intr-un sondaj efectuat recent pe Noi2, mai mult de 750 de barbati au raspuns la intrebarea Mamele singure sunt partenere mai bune?, iar un procent rasunator de 41% a afirmat ca Da! Rabdarea si compasiunea lor este un avantaj. Alti 33% au afirmat ca ar accepta sa intalneasca o mama singura, daca aceasta ar fi Aleasa.

Serviciile de dating online le ofera parintilor singuri o modalitate convenabila, eficienta si distractiva de a intalni persoane singure eligibile. Site-uri precum Noi2 pot ajuta parintii singuri, oferindu-le o a doua sansa pentru dragoste si romantism.

Noi2 ofera urmatoarele sfaturi mamelor singure:

1) Straduiti-va sa fiti atat mama, cat si partenera Constientizati faptul ca odraslele vor ca sa fiti fericita, iar o mama fericita este o mama mai buna. Anuntati-va prietenii si familia ca sunteti in cautarea perechii. Desi cautarea unui partener poate necesita mult timp, mamele singure pot realiza acest lucru. Datorita Internetului, cautarea nu mai consuma atat de mult timp.

2) Stabiliti un plan si respectati-l: Dezvoltati strategii bine gandite pentru gasirea unui partener si alocati timp separat responsabilitatilor de parinte, dar si cautarii. Nu uitati ca nu totul inseamna munca asidua – cautarea si gasirea cuiva inseamna si distractie. Publicati un profil interesant si interactionati cu posibilii parteneri pe Noi2, in cazul in care acestia sunt de acord sa inceapa o relatie cu o mama singura. Deveniti membra in diverse cluburi. Amintiti-va ca este normal sa fiti respinsa; acest lucru inseamna ca ati intrat in joc.

3) Imprieteniti-va: Chiar si atunci cand nu e vorba de chimie intre voi, imprieteniti-va cu persoanele cu care v-ati intalnit. Prietenii au la randul lor prieteni, unul dintre ei devenind – poate – viitorul dumneavoastra partener de viata. Evaluati-va continuu eforturile si strategiile. Ramaneti in joc si nu va opriti pana cand nu veti fi implicata in relatia pe care o doriti.

Sursa: Comunicatedepresa.ro


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.