A câştigat 266 milioane de dolari la loto, dar va continua să lucreze ca jurnalistă

A câştigat 266 de milioane de dolari şi vrea să muncească în continuare. Este povestea unei jurnaliste a postului american NBC care după ce a primit vestea, a mai stat câteva ore la serviciu ca să termine jurnalul de dimineaţă.

Jurnalista a aflat de la colegi că biletul câştigător a fost vândut în restaurantul unde cinase cu o seară înainte. Şi-a sunat soţul, care i-a confirmat că din acel moment sunt mai bogaţi cu 266 de milioane de dolari. Femeia s-a bucurat şi apoi s-a întors la lucru. Avea un jurnal de terminat.

“Am continuat să muncesc şi probabil că voi continua să muncesc cât timp
NBC îmi va permite asta. Nu-mi imaginez cum ar fi să nu muncesc. E un concept străin mie” spune femeia.

Bucuria femeii a fost prea mare şi şi-a anunţat colegii şi rudele, spre disperarea soţului, care şi-ar fi dorit să rămână anonim.

Soţul jurnalistei era şomer de mai multe luni. Acum nu va mai avea decât grija folosirii banilor. Cei doi americani îşi vor cumpăra o casă, vor dona o parte a banilor bisericii din localitate, iar jurnalista…..va continua să lucreze pentru NBC.


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.