Aaron Carter si Kari Ann Peniche s-au logodit

Cantaretul Aaron Carter s-a logodit cu starul Playboy Playmate, Kari Ann Peniche. Viitoarea mireasa a declarat: ”sunt foarte fericita. Aaron este o persoana deosebita. Este amabil, iubitor si il iubesc foarte mult.”

Carter, in varsta de 18 ani, i-a cerut mana lui Peniche duminica, in Las Vegas in timp ce se aflau pe scena in fata a 200 de persoane, in timpul turneului Plaboy Comedy.

“Nici nu imi mai aduc aminte cum s-a intamplat.” a declarat Peniche cu privire la propunerea-surpriza. “Nu stiam ca are de gand sa faca acest lucru, dar sunt fericita ca l-a facut.”

Producatorul turneului Playboy, Cort McCown, a marturisit ca cei doi planuiesc sa se casatoreasca in urmatoarele sase luni. “Aaron mi-a spus ca are de gand sa o ceara in casatorie, dar am crezut ca glumeste. Era foarte emotionat si agitat”, a declarat McCrown.

Peniche, in varsta de 22 de ani, a fost numita Miss Teen USA in anul 2003, dar i-a fost retras acest titlu dupa ce a pozat in Playboy. Carter va aparea in reality -show-ul despre familia sa, “House of Carters”, a carui premiera va avea loc luna viitoare.

HotNews.ro, S.B., 19 sep 2006


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.