Adela Popescu – Lacrimi de uimire in MAXIM

Noul numar al revistei MAXIM o prezinta in premiera intr-un pictorial sexy pe Adela Popescu, tanara vedeta a telenovelelor “Numai Iubirea” si “Lacrimi de Iubire”. Adela Popescu se pregateste intens pentru o noua partitura in telenovela “Iubire ca in filme” care se va difuza din aceasta toamna pe Acasa TV.

In noua productie Adela Popescu joaca rolul dansatoarei Ioana, rol pentru care tanara vedeta se pregateste zilnic atat cu un coregraf cat si cu noua ei colega Adriana Nicolae care o supravegheaza la exercitiile fizice.
Lectiile de dans au facut-o pe Adela sa indrageasca dansul mai mult ca oricand. Adela spune ca a facut pasiune pentru dansul modern, si ca de cand se pregateste pentru rol si-a dat seama ca se misca altfel, atunci cand aude o melodie si incepe sa danseze.

Silueta provocatoare i-a adus Adelei propunerea revistei MAXIM de a aparea pe coperta numarului din septembrie. Pictorialul din revista MAXIM este o avanpremiera a personajului Ioana Ionescu din noua telenovela si o infatiseaza pe vedeta de 19 ani, cu un nou look, degajat si sexy in acelasi timp.

“Ne bucuram ca am reusit sa o convingem pe Adela sa apara in revista MAXIM, pentru prima data intr-o postura atat de provocatoare si am fi si mai bucurosi sa aflam din reactia cititorilor ca am contribuit la crearea unui nou sex symbol”, declara Dragos Vasile, redactorul sef al revistei MAXIM.

Vedeta, lucreaza in paralel si la noul ei album care va aparea pe piata muzicala tot in aceasta toamna. Adela Popescu intepreteaza piesa de inceput din coloana sonora a noului serial, Iubire ca-n filme, piesa compusa de cel mai in voga compozitor roman, Marius Moga.

HotNews.ro, 11 sep 2006


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.