AndreEA a dat lovitura in afaceri

Dupa parcursul din ultimii ani, Andreea Antonescu pare sa-si fi incheiat definitiv conturile cu muzica, descoperindu-si insa alte talente mult mai profitabile. Unul dintre ele este cel managerial, blonda reusind, fara vreo pregatire speciala in domeniu, sa devina protagonista celei mai spectaculoase ascensiuni in topul rentabilitatii firmelor din industria alimentara.

In mai putin de un an, adica intervalul aproximativ dintre fosta relatie cu Iustin Paraschiv si cea actuala cu Traian Spak, cantareata a avansat nu mai putin de 960 de locuri in clasamentul companiilor romanesti din domeniul alimentar. Flerul blondei in afaceri se dovedeste absolut exceptional, vedeta facand cea mai buna miscare posibila in economia de piata.

Firma de carmangerie a fostului ei iubit, Iustin Paraschiv, ocupa locul 972, in timp ce abatoarele aflate in proprietatea familiei Spak, care se lupta pentru suprematie in domeniu, sunt clasate pe pozitia a 12-a.
de Una-Maria Voicu

Mai multe stiri mondene in Averea

Averea, 02 nov 2006


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.