Andreea Marin face show-ul "Sub alt chip"

Dupa 8 ani la “Surprizele” produse de Valeriu Lazarov, “Zana” incearca televiziunea si in alt decor, dar la acelasi post.

Postul public TVR 1 a achizitionat formatul international de tip talk-show “If”, produs in Danemarca, pentru vedeta Andreea Marin Banica. “Zana” de la “Surprize, surprize” va fi director de program si totodata gazda a emisiunii, care va debuta in grila postului pe 28 februarie, urmand sa fie difuzata saptamanal, de la 20.20, cu numele “Sub alt chip”.

Pare ca oficialii TVR urmaresc astfel sa-si asigure serviciile prezentatoarei si in viitor, aceasta avand contract pana acum doar cu Prime Time World Broadcast, compania patronata de Valeriu Lazarov, care produce “Surprize, surprize”. Contractul pentru show-ul de divertisment, incheiat intre TVR si Prime Time expira in decembrie 2007.

“If” vine din Danemarca

“If” este un format al Zodiak Television World, companie de productie distribuitoare de programe cu sediul central in Copenhaga, Danemarca. Varianta originala a emisiunii a fost difuzata pana acum in tari ca Franta, Turcia si Lituania, precum si in Orientul Mijlociu.

“Noua emisiune este produsa intr-un studio grandios, realizat cu eleganta si accente moderne, cu un public de peste 100 de oaspeti, in care protagonistii sunt, de fiecare data, doua celebritati cu experienta de viata bine cunoscuta publicului, cu realizari care ii situeaza pe primele locuri in ierarhie in domeniile lor, cu o charisma care te face sa le fii alaturi din primul pana in ultimul minut al emisiunii”, a descris Andreea Marin Banica noul sau format.

“Pentru mine, este un pas inainte, intr-o noua directie, diferita de cea pe care am mers pana acum. O noua experienta in televiziune, care imi ofera sansa de a cunoaste oameni noi, cu biografii interesante”, a continuat aceasta.

Un talk-show cu vedete si dileme morale

“Sub alt chip” este un talk-show care imbina fictiunea cu realitatea. Producatorii enumera ca ingrediente “vedete, dileme morale, atitudini puternice, inovatii, decizii importante si consecinte”. Potrivit acestora, emisiunea testeaza pentru prima data pozitia vedetelor autohtone in luarea unor hotarari importante in situatii limita.

Printre situatiile ipotetice, care vor constitui subiectele emisiunii de o ora si jumatate, se numara “punerea in pericol a vietii fratelui in favoarea sefului pentru a pastra slujba” sau “un avort ori pastrarea copilului in cazul in care urasti tatal”.

Pentru o mai buna conturare a povestilor fiecarei editii, persoane apropiate vedetelor vor fi intervievate si isi vor spune parerea despre deciziile pe care invitatii le iau in platou.

Evenimentul Zilei, Alexandru Bala, 03 feb 2007


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.