Andreea Marin l-a ajutat pe Banica Jr. sa cante la Londra

In timp ce cantaretul a beneficiat de o invitatie nesperata din partea Angelei Gheorghiu in spectacolul BBC Proms, vedeta TVR 1 a stiut sa isi arate recunostinta difuzand la “Surprize” interviuri cu celebra soprana si sotul acesteia, Roberto Alagna.

Trambitata ca o mare victorie, aparitia lui Banica pe scena londoneza a fost considerata de organizatori doar un detaliu, el nefiind trecut pe afis. Ultima victorie de imagine a familiei Banica-Marin a fost concertul BBC Proms in care cantaretul a avut o aparitie episodica, dar foarte mediatizata la noi, alaturi de soprana Angela Gheorghiu.

Pentru ca britanicii nu l-au considerat suficient de consacrat pentru a-l posta pe afisul evenimentului alaturi de celebra cantareata de opera si de alti artisti precum Lionel Ritchie sau Allison Balsom, aparitia pe scena de la Londra a lui Banica Jr. a fost intens promovata in presa de la noi, se pare, chiar de sotia sa.

Zana Surprizelor si-a exersat cu brio talentul de P.R., reusind in acelasi timp sa-si arate si recunostinta fata de Angela Gheorghiu care l-a strecurat in programul BBC pe Banica Jr., desi era practic un anonim pentru publicul londonez.

In prima editie a “Surprizelor” din acest an, vedeta TVR 1 a difuzat interviuri cu soprana si sotul acesteia, aducand inca o data in prim-plan evenimentul BBC Proms.
Integral in Averea

Averea, 13 sep 2006


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.