Apple a lansat mult asteptatul iPhone

Steve Jobs, presedintele consiliului de administratie al Apple Computer, a prezentat marti mult asteptatul iPhone, in cadrul conferintei anuale Macworld de la San Francisco, transmite Reuters. Dispozitivul, care combina functiile unui iPod cu cele ale unui telefon mobil, nu are de o tastatura, asa cum ne-am astepta de la un telefon mobil obisnuit, ci dispune de un touchscreen de 3,5 inch.

Noul telefon va fi mai subtire decat orice smartphone de pe piata, avand doar 11,6 milimetri grosime.

iPhone va beneficia de un un sistem de operare Apple OS X, de 8 gigabiti de memorie, de o camera de 2 megapixeli. De asemenea, acesta dispune de tehnologia Bluetooth 2.0 si conexiune Wi-fi.

Potrivit lui Steve Jobs, telefonul suporta serviciile de email IMAP si POP3, ceea ce inseamna ca este compatibil Hotmail, Yahoo si gmail.

In cadrul evenimentului, presedintele consiliului de administratie al Apple a mai prezentat si AppleTV, un dispozitiv care permite utilizatorilor sa achizitioneze si sa descarce filme, muzica, fotagrafii si emisiuni TV care pot fi urmarite pe calculatoar, iPod sau pe pe televizor.

In plus, Jobs a mai anuntat ca filmele produse de studiourile Paramount vor putea fi achizitionate prin magazinul online iTunes.

HotNews.ro, D.C., 09 ian 2007

via mafihotz


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.