Bahmuteanu vrea contract prenuptial

Dupa cea mai recenta experienta pe care a avut-o cu Silviu Prigoana, cand a declarat ca acesta a „lasat-o in fundul gol”, refuzand sa-i inapoieze hainele, Adriana Bahmuteanu s-a gandit sa procedeze cu intelepciune de aceasta data.

Astfel, ziarista a consultat un specialist pentru intocmirea unui contract prenuptial, in care sa fie specificate cateva clauze favorabile ei, in eventualitatea unui nou divort. Bahmuteanu si Prigoana nu au semnat insa un astfel de contract, pentru ca nu exista legi in Romania referitoare la astfel de aranjamente.

Desi pare sa-i fie teama de eventualele consecinte nefaste in plan material ale unui nou divort, Adriana nu are, momentan, de ce sa-si faca griji, pentru ca Prigoana a rasfatat-o, in America, cu tot felul de cadouri, ziarista reintregindu-si garderoba cu haine si accesorii de marca.

Desi inca nu stie care este statutul sau in acest moment, daca e inca maritata sau divortata, ea asteptånd sentinta judecatoreasca pe 7 februarie, Adriana Bahmuteanu a dorit sa semneze un contract prenuptial, la notar, impreuna cu sotul sau, care sa includa anumite clauze in cazul in care Silviu Prigoana ar inainta din nou actele la tribunal.

Doar ca, intre timp, aceasta a aflat ca „socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din tårg“, intrucåt legile din Romånia nu-i permiteau materializarea acestei intentii. „Trebuie sa am incredere in sotul meu“, s-a rezumat sa declare Bahmuteanca.

Inainte de a pleca in „luna de miere“ la Chicago si Las Vegas, Bahmuteanu si Prigoana au trecut si pe la tribunal pentru a depune un apel la hotararea de divort. Cei doi soti s-au impacat „in timp util“, incadrandu-se in termenul de treizeci de zile pe care il aveau la dispozitie pntru a ataca hotararea judecatoreasca si asteapta raspunsul pe data de 7 februarie.

Cu toate astea, exista posibilitatea ca divortul sa se pronunte ca fiind definitiv, in cazul in care judecatorii considera sa respinga apelul facut de nabadaiosii Adriana si Silviu. „Daca ei spun ca nu sunt motive intemeiate pentru continuarea casatoriei sau gasesc o alta justificare, pot sa respinga apelul nostru si sa pronunte o hotarare definitiva de divort“, a spus ziarista.

In acest caz, lui Prigoana nu-i ramane decat sa o mai ceara o data pe Adriana de sotie: „Ce sa facem, daca ne resping, atunci ne vom casatori din nou!“, a declarat Bahmuteanu. Greu de spus a cata casatorie ar fi aceasta din urma…

Patita la ultimul divort, cand a declarat ca sotul ei a refuzat sa-i inapoieze lucrurile personale, Bahmuteanu a vrut sa-si ia masuri de precautie pentru viitor. Constienta de faptul ca, in orice clipa, casnicia cu Prigoana s-ar putea destrama si ca ar putea astfel sa ramana iar „in fundul gol“, Adriana a vrut, de data asta, sa se asigure cu un contract prenuptial.

Ziarista nu a avut insa sorti de izbanda, intrucat, la noi in tara, nu se pot legaliza inca astfel de aranjamente: „Este adevarat ca am avut intentia de a face un contract prenuptial, dar nu exista in Romania o lege care sa se ocupe de asta, asa ca am renuntat. Trebuie sa am incredere in sotul meu“.

Desi pare sa-i fie teama de eventualele consecinte nefaste in plan material ale unui nou divort, Adriana nu are, momentan, de ce sa-si faca griji, pentru ca Prigoana a rasfatat-o, in America, cu tot felul de cadouri, ziarista reintregindu-si garderoba cu haine si accesorii de marca.

Gardianul, Corina Stoica, 29 ian 2007


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.