Bebelusa Oana vrea scoala de dans

Blonda Bebelusa de la “Cronica Carcotasilor”, Oana Ionita, se gandeste serios sa puna pe picioare o afacere de viitor. Pentru ca este pasionata de dans, va fi vorba chiar de o sala de profil.

Oana este profesoara de balet cu diploma. A urmat ATF si danseaza de la 4 ani. A reusit astfel sa acumuleze 18 ani de dans, timp in care a fost balerina si la Opera Romana, dar a realizat si diverse coregrafii pentru Anna Lesko si dansatoarele sale, Luminita Anghel, Corina si multe alte cantarete.

De trei ani incoace, pe perioada verii Bebelusa blonda merge la Ibiza, unde danseaza in clubul Amnesia, a carei imagine a si devenit in scurt timp.

Din cariera pe care si-a construit-o treptat, Oana Ionita a reusit sa puna si cativa bani deoparte. Dragostea pentru dans a facut-o sa se gandeasca la ceva mai mult pentru viitorul sau, asa ca din aceasta toamna coregrafa de la “Cronica Carcotasilor” intentioneaza sa puna pe picioare propria ei afacere.

Blonda vrea sa-si deschida o scoala de dans la care sa predea dansul clasic si modern. Pentru partea de dans sportiv Oana o va coopta in echipa sa si pe colega ei de la “Cronica”, Bebelusa bruneta, pe Delia, iubita lui Vali Barbulescu.

Oana Ionita s-a gandit chiar ca s-ar putea asocia cu Delia, pentru afacerea pe care viseaza sa o deschida din aceasta toamna, mai ales ca isi cauta si un asociat, pentru a putea face fata cheltuielilor necesare acestui proiect de viitor.

Libertatea, 22 mai 2006


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.